--- permalink: /artikel/84/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Att bygga en blog

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

 • 1. David 24 juni 2005

  Jag tycker det vore väldigt c00lt om all text var jättestor, kring 72 punkter. Då måste man ha jättestor och dyr skärm för att kolla på sidan så får vi bara de besökare vi verkligen vill ha!

 • 2. Anders 26 juni 2005

  David, jag tycker det vore coolt om du suger.

 • 3. atmelgalning 28 juni 2005

  Jag tycker ni borde skriva all kod i brainfuck. Det är världens bästa programmeringsspråk.

 • 4. David Hall 28 augusti 2005

  RSS-flödet validerar inte (med Feedvalidator.org). Elementen language och webMaster finns inte definierade i RSS 1.0 (RDF Site Summary) men väl i RSS 2.0 (Really Simple Syndication). Det borde gå att lösa genom att använda namespaces eller skippa dem (xml:lang borde gå att använda i stället för language och dc:publisher istället för webMaster, även om det förra mer handlar om utgivare och det senare om tekniskt ansvarig).

 • 5. Anders 28 augusti 2005

  Tack för påpekandet! Jag har litet annat att pilla med nu (i kraftfull kombination med att jag inte har lyckats mobilisera ett solitt intresse för just RSS ännu) så jag nöjer mig tills vidare med att helt enkelt ta bort de element som inte finns med i specifikationen.

 • 6. David Hall 28 augusti 2005

  It will come, it will come.

Att bygga en blog

Förr eller senare var det dags för gamla Fjeldstad.se att gå i graven. Helt klart har det varit förhållandevis lugnt ett tag och jag tycker att det är roligare när det händer saker. Alltså dags för aktion!

Som du säkert har märkt (eller ännu tydligare om du inte gjort det) har det varit rätt dött här på Fjeldstad.se under de senaste…tja…månaderna, typ. Vad gör man då åt detta? Egentligen gör det inte så mycket att det står stilla, för folk tycks hitta hit när det händer något (antalet sidvisningar på artikeln "Digital kommunikation" gick över 100 på ett par dagar strax innan tentan i samma ämne). Samtidigt är det ju roligare med fart och fläkt, så jag och David (Andersson) har börjat klura på hur Fjeldstad.se skulle kunna förändras, förnyas och förbättras.

Vi har en del idéer och har börjat jobba på själva implementationen, men om du har något roligt förslag på vad som borde finnas med, skriv en kommentar här under eller skicka ett mail!

Anders Fjeldstad

Anders Fjeldstad
Publicerad 19 juni 2005, uppdaterad 8 augusti 2005

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.