--- permalink: /artikel/286/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Nya Fjeldstad.se är här!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

 • 1. David 7 augusti 2005

  Ser ju ganska bra ut det här, bortsett från du då, som suger. Får styra lite vidare på sajten och finslipa lite. /H A D A

 • 2. Samuel Sjöberg 9 augusti 2005

  Tokfint det här. Jag fick upp ögonen för riktigt blaffiga typsnitt nu när jag ser hur fint det är här. Någon annan än jag som ser likheten med den gamla bakgrunden och tyget på bakgrunden i bilden?

 • 3. Samuel Sjöberg 9 augusti 2005

  Förresten, när kommer det en RSS så att man kan hänga med?

 • 4. Anders 12 augusti 2005

  RSS kan komma om jag kommer fram till hur man gör...hehe.

 • 5. Anders 18 augusti 2005

  Länk till RSS-flödet finns nu på startsidan.

Nya Fjeldstad.se är här!

Så var det äntligen dags för en helt ny version av Fjeldstad.se! Vare sig du vill det eller ej. Förändringens vindar för med sig många nyheter som förhoppningsvis ska göra det litet roligare både att läsa och skriva på den här sajten.

Efter ett par veckors mer eller mindre koncentrerat tänkande, skissande och kodande kan jag nu med gott samvete lägga ut den nya versionen av Fjeldstad.se. Denna gång har betydligt mer möda och eftertanke lagts ned i hela designprocessen, vilket förhoppningsvis leder till att hela sajten blir mer användbar – både för författare och besökare.

En av de större nyheterna är att artikeltexterna nu kan innehålla mer än bara råtext – det är till exempel möjligt att lägga in länkar, listor, kodexempel och så vidare i den löpande texten. Detta låter kanske inte som något som gemene man eller kvinna finner upphetsande, men det borde det göra! Jag lovar i alla fall att det nu går att skriva artiklar som kan föra fram allehanda budskap på ett rikare sätt än tidigare.

Vidare har författarna själva fått en större plats i rampljuset i och med denna uppdatering. En separat sektion med författarnas personliga sidor har införts, något som jag hoppas kommer göra att sajten känns personligare genom att avståndet mellan besökare och författare minskar.

Även om allt fungerar som det ska (?) och ser hyfsat bra ut så kommer mindre förändringar att ske under tiden framöver. Detta är litet av ett sådant projekt som aldrig blir riktigt klart, eller åtminstone är det tanken att det ska vara ett sådant.

Jag är förstås också öppen för förslag på tillägg och förbättringar, så tveka inte att kontakta mig om du har någon idé som du tror skulle göra Fjeldstad.se till ett ännu bättre ställe!

Anders Fjeldstad

Anders Fjeldstad
Publicerad 7 augusti 2005, uppdaterad 8 augusti 2005

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.