--- permalink: /artikel/298/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Medietekniksektionens styrelse 2005-2006 (2005)

Externa länkar

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

  • 1. NLU 15 september 2005

    Jag vet att många människor fortfarande uppvisar allvarliga men från denna filmvisning. Hur ska vi ta hand om dessa? Var är samhället på väg? "Tack"

  • 2. Heiki 6 oktober 2005

    Vem är den finlandssvenske reportern? Hur fick ni stöd av YLE1 och tillgång till deras personal?

Medietekniksektionens styrelse 2005-2006 (2005)

Peking Pedagog är möjligen bittra över de idoga förlusterna i filmfestivalerna de deltagit i, varav Snuttefilmen de gjorde sorti från med Goodbye, Farewell, Auf wiedersehen (2004); med nya produktionen Medietekniksektionens styrelse 2005-2006 har de istället gett sig i kast med beställningsindustrin, i hopp om framgång.

Petter Lorentzon, ordförande i medietekniksektionens styrelse, bad Peking-gänget om en lättsammare introduktionsfilm om just styrelsen som skulle visas för de nya medieteknikstudenterna under fadderiet Legionens filmkväll.

Fem dagars inspelning och redigering var allt de fick på sig. Lyckades de? Se efter själv genom att följa länken här på vänsterkanten.

Epilog

Filmen blev en succé och publiken kiknade av skratt. Fadderisterna släppte loss skrattmusklerna och gormade. Nollan visade också sitt gillande tycke medelst skratt och applåd. Filmarna själva kunde med raka ryggar lämna föreläsningssal K2, med vatten på kvarnen inför nästa produktion. Fler beställningsjobb? Vittnen hävdar att pedagogerna erbjöds åtminstone ett förslag för vidare samarbete.

Herr Ambassadör David Andersson

Herr Ambassadör David Andersson
Publicerad 27 augusti 2005

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.