--- permalink: /artikel/297/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Nytt bottennapp av Peking Pedagog

Externa länkar

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

 • 1. Judas Pinetree 27 augusti 2005

  Huruvida gruppen ifråga håller sin vanliga stjärnklass eller om detta projekt hastades fram som en sidoproduktion ställer jag mig inte partisk i. DOCK bör inlägg byggas upp med korrekt språk och, enligt god kutym, kan författarens ansEende knäckas och stampas på av alla läsare om man inte följer dessa skrivkonstens byggstenar.

 • 2. ^^^^^^ 27 augusti 2005

  du suger

 • 3. Josh 6 oktober 2005

  Jag tycker filmen är begåvad och söt. Precis som Peking Pedagogarna är!

 • 4. nedo 17 juni 2006

  Damir Filipovic äger!

Nytt bottennapp av Peking Pedagog

Aldrig har Peking Pedagogs idétorka varit så uppenbar som i deras senaste kalkonprojekt. I jakt på snabba stålar, mer öl och kändisfester bestämde sig det kontroversiella kollektivet för att spela in MT-styrelsens presentationsfilm för år 2005.

"Att hål i manuset inte kan lagas med specialeffekter har Hollywood redan visat för många gånger."

Jag vill direkt säga att jag inte har någonting emot rasistiska skämt och jag tycker dessutom att dessa tillhör den finare sortens humor – när de levereras på ett bra sätt. När Peking Pedagog går till angrepp mot bland annat Belgien och Värmland snålas det sannerligen inte med fördomar, faktafel, lögner och rena påhopp. Vad det däremot verkligen snålas med är humorn. Faktum är att jag på fullaste allvar ställer mig frågan om denna film ens är laglig. Den finns i varje fall inte kvar på min hårddisk eftersom jag helt enkelt inte vågade ta några risker.

I en perfekt värld hade filmens brister varit begränsade till den smaklösa "humorn". Men den här filmen har faktiskt misslyckats med det mesta. Att hål i manuset inte kan lagas med specialeffekter har Hollywood redan visat för många gånger. Att Peking Pedagog ändå gör ett försök är helt ofattbart.

Det har uppenbarligen låst sig för Peking Pedagog.

Vad de behöver är en paus. Jag kan inte ens föreställa mig vad som väntar härnäst om den negativa trenden håller i sig. Jag är nämligen väldigt nyfiken på hur någonting ens kan bli värre än det jag just sett – men är samtidigt noggrann med att ständigt påminna mig själv om att Peking Pedagog har bjudit på negativa överraskningar förr. De här killarna behöver fundera på om det lilla anseendet de har kvar är värt någonting och om de är beredda att försöka behålla det.

Betyg: -22 av 50.

Damir Filipovic

Damir Filipovic
Publicerad 27 augusti 2005

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.