--- permalink: /artikel/79/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Externa länkar

Läsarnas kommentarer

  • 1. David 16 mars 2005

    Birge, du är värdig de gyllene hallarna. Nu när du har tid så måste du komma på besök och tillsammans ska vi finna den heliga Graal som ska göra allt rätt igen.

  • 2. Jonas 17 mars 2005

    Du låter inte uppgiven iallafall. Gillar: "Även om hon inte är intresserad tillbaka så finns det ju inget som säger att hon inte kan bli det" men en sån inställning går det nog inte att misslyckas, önskar att man själv kunde tänka så ibland.

  • 3. AzP 19 juni 2005

    Du Ist mein Liebchen.. küss küss

En ödesdiger månad

Första gången jag skriver här, det känns ärofyllt. Som att jag har blivit inbjuden till de gyllene hallarna och nu måste jag visa att jag är värdig. Hoppas att jag inte gör er besvikna.

Som en första artikel tänkte jag ta upp lite reflektioner som jag fört i mitt huvud den senaste månaden. Mest för att ni ska få lite mer information om mig men också för att tillfredställa mitt enorma behov av att tycka synd om mig själv.
Så, utan vidare fördröjning ger jag er:

Reflektion Över Min Senaste Månad I Livet (tm)

Månaden har varit händelserik, det började lite lugnt med att det förhållande jag varit i och den förlovning det resulterat i sprack i början av februari. Jag upptäckte ganska snart att sju år är lång tid och även om man inte är kär längre så känner man en vansinnig saknad. Till saken hör också att jag har varit intresserad av en annan söt flicka sedan omkring jul. Vidare kan jag berätta att detta intresse bara blir värre och värre ju längre tiden går. Delade säng med min bror en vecka, spännande. Otroligt nog hade vi inte ihjäl varandra, han var väldigt finkänslig och förstående.

Fick en lägenhet i en studentkorridor och genomförde den snabbaste flytt som jag någonsin kommer att vara med om. Jag flyttade 90% av alla mina saker på några timmar. Själv. Det var väldigt skönt att få känna att man hade någonstans att bo igen. Dock var det med gråten i halsen jag levde mitt liv veckan som kom.

Nu känns det dock som att mitt liv äntligen börjar ordna sig igen. Läsperioden är slut och jag har inga tentor, vilket är vansinnigt skönt. Den gnagande känslan i mig som jag får när jag är intresserad av någon blir värre fortfarande men jag vet att det ordnar sig på något sätt. Även om hon inte är intresserad tillbaka så finns det ju inget som säger att hon inte kan bli det.

Jag har även köpt en ny glugg till kameran och kommit igång med fotandet igen, det känns skönt. Har även fått en ny vän i all denna kaos. Som sagt, en händelserik månad…

Övrig statistik över månaden som gått:

Antal besök på akuten: 2
Antal besök på annan vårdinstitution: 2
Antal timmar på röntgen: 3, varav väntetid: 2.75
Antal bindvävsblödningar(?) i höger fot: 1
Antal stukade tummar: 1
Antal konsumerade alvedontabletter: 20
Antal konsumerade nudelpaket: 14
Antal dagar på kryckor pga ovanstående blödning: 9
Antal kvällar på kryckor, berusad: 2
Antal halkolyckor på trappan som resulterat i svordomar samt blåslagna bakdelar: 5

Men jag är inte bitter, nejdå, barn svälter och det är krig i världen. Så länge det är tillåtet att tycka synd om sig själv är jag nöjd. Klart slut.

Emanuel Birge
Publicerad 16 mars 2005

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.