--- permalink: /artikel/45/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Two down, one to go

Här sitter jag nu efter en avklarad tenta i "Modellbygge och simulering", fyra dagar efter tentan i "Grafisk teknik". Mitt i tenta-p, mitt i livet. Det är fascinerande hur mycket energi ett par-tre timmars intensivt provskrivande drar ut ur en - jag är helt slut, som efter ett intensivt träningspass. Och ändå gäller det att hitta litet kvarglömt bränsle tills det är dags att sätta in slutspurten i statistikpluggandet - tentan är på lördag. Tre dagar tills dess.

Men det händer annat också, tillvaron präglas- men utgörs inte av detta examinationsklimax. Jag har kommit igång med J2ME-programmerandet igen, och igår kunde jag testa min första riktiga, om än menlösa, mjukvara - en enkel "bildagbok" där man kan skriva in hur långt man kört, hur mycket man tankat och vilket datum det gäller. Roligt! Som en parentes kan jag säga att J2ME står för "Java 2 Micro Edition" och är ett programmeringsspråk för mobiltelefoner. Eller språket är väl till för människor egentligen, men ni förstår nog vad jag menar.

I övrigt är det nu dags att städa 145 kvadratmeter lägenhet (minus Davids rum, det får förfalla) och kanske, kanske äta en bit av Johans eminenta kladdkaka…vi hörs!

Anders Fjeldstad

Anders Fjeldstad
Publicerad 20 oktober 2004

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.