--- permalink: /artikel/42/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Läsarnas kommentarer

  • 1. Johan Furan 21 oktober 2004

    Hahaha, din resa är ju helgrym. Öj Anna! Om du har tid måste du prova på att åka kroppslars, ett annat ord för boogieboard. Det är lättare än att surfa och dretaroligt!

Mjahada

Hejsan svejsan!

Setter och forsoker astadkomma lite hemmakontakt pa varldens sloaste dator i surfarbyn Mancora i Peru… Har precis kommit hit med bussen och hunnit fa oss ett gott mal mat hos en valdigt trevlig och sot gammal gubbe. Han hade valdigt god smak for inredning och hade smyckat vaggarna med bland annat bilder fran Madonnas bok "Sex".

Jag och min sallskapsdam Anna har hunnit med en hel del smatt och gott sen sist…efter Quito gjorde vi en liten kuststracka med besok pa tre olika stallen. Vid forsta anhalten stiftade vi bekantskap med ett finskt par, Tuya och Mikko…Tillsammans med dem hittade vi pa lite olika hyss som att springa pa "salsatek" dar man standigt blev uppbjuden av charmanta ecuadoriska man… Anna traffade sin sjalsfrande i den medelalders amerikanske exfangelsekunden Kenny…en akta pirat som hade en hel del konstiga visdomsord pa lut. Vi hittade ocksa till ett skoldisco for hogstadieungdomar, dar "skolans snyggaste tjej" korades. Vinnaren och tvan hade varsta Miss Universum klanningarna och banderoller och hela faderittan…mycket konstigt!

Annars gjorde vi inte sa hemskt mkt under de dagarna, vi at mkt mkt..hmm, forsokte oss pa att surfa, drack ol och spelade kort med Tuya o Mikko… Sedan lamnade vi dem at deras ode och begav oss till Cuenca, som ligger inat landet till. En alldeles fortjusande stad enligt mitt tycke… manga fina hus i kontinental stil och manga vackra sma indiangummor trots att det ar en ratt stor stad (ungefar som Norrkoping). Efter att ha svettats i en buss i 8h sa var vi ganska trotta och lat oss bli uppraggade av en gammal man som korde oss till sitt hotell inne i stan. I bilen fragade vi om det var nagra andra som bodde dar, och han svarade att det fanns tva hollandska flickor, vilka visade sig vara vara gamla resekamrater Kim o Marika. Sa vi stormade deras rum och hade sedan fyra valdigt roliga dagar tillsammans. Vi flyttade till ett annat hostal, stans hippaste…mkt trevligt med manga besokare och sjysst loungemusik i restaurangen…Vi fick inte dricka alkohol under vistelsen eftersom det var ett viktigt val under helgen, sa vi hade ett litet hemligt part pa mitt och annas rum…efter ett tag fick vi lite manlig ecuadorisk fagring och de fragade om vi ville hanga med dem pa hemmafest. Sa vi hamnade i ett valdigt suspekt litet kyffe till knarkarkvart dar en av dem bodde med en madrass, en marijuanaplanta och en pistol…. men det var valdigt trevligt, vi drack acklig bal och lyssnade pa Guns n roses…

Japp japp det var alles for denna gang. Kram

Anna Bengtsson
Publicerad 20 oktober 2004

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.