--- permalink: /artikel/374/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Läsarnas kommentarer

  • 1. AzP 24 mars 2007

    Men jävlar vad snabb jag är på att läsa dina inlägg =). Jag saknar dock att det står vilken tid man publicerar inlägg. Och att man bara får titeln och ingressen när man prenumererar på din rss.

  • 2. Anders 24 mars 2007

    Peter, det beror på att du är en bloggstatistiknörd. Men det är sant, det borde finnas ett RSS-flöde med hela inläggen. Kanske kommer, vem vet...

Fjeldstad.se går i pension

Aktiviteten på Fjeldstad.se kan nog utan att underdriva beskrivas som "måttlig". Det är därför dags för sajten att gå i pension, så att säga. Nanna kudden. Men inte helt dö bort.

För att frigöra min huvuddomän från en nästintill död sajt så har jag beslutat att flytta hela Fjeldstad.se till en ny adress. Det kommer att vara en subdomän till fjeldstad.se, exakt hur den ska se ut ber jag att få återkomma till.

Eftersom det faktiskt finns en del kul grejer så kommer jag alltså inte att ta bort något. Det är jag alldeles för nostalgisk för. Det ska även framöver vara fullt möjligt att lägga till nya artiklar och kommentera gamla.

På lång sikt hoppas jag kunna ersätta hela denna sajt med något nytt, som fyller ungefär samma sociala funktion. Jag vet dock inte ännu exakt vad det är jag vill göra, och jag har ingen större brådska heller. Den som lever får se! 

Uppdatering: Den nya adressen är gamla.fjeldstad.se och ska fungera från och med nu. Om några problem uppstår, hör av dig!

Anders Fjeldstad

Anders Fjeldstad
Publicerad 24 mars 2007

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.