--- permalink: /artikel/366/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Stationär ikväll

Läsarnas kommentarer

 • 1. David 17 oktober 2006

  Jo, Jonas (och jag) har spelat lite och det är lite småkul faktiskt.

 • 2. Jonas 21 oktober 2006

  Ja, det har vi. Shysst och snyggt

 • 3. Johan F 26 oktober 2006

  DEt ser ut som i tyskland totl-graphics asså!

 • 4. Dejan 29 oktober 2006

  Vi klarade det idag.

Stationär ikväll

Egenhändigt tillknådade chiliburgare, avslagen men kall cola och Company of Heroes i DVD:n. Låter som en helkväll!

Det har varit en ganska inproduktiv dag, men ändå mycket lyckad. Först missade vi morgonspinningen eftersom Anna tittat fel i schemat, men istället hann vi med att städa lägenheten. Apropå lägenhet så ska jag någon dag sätta mig och ladda in lite bilder så att jag kan visa hur den ser ut nu (och hur den såg ut när vi flyttade in), tror det skulle kunna vara kul. I alla fall, senare på eftermiddagen gjorde jag en räd mot centrum för att köpa ett par skor som inte läcker samt en box-fresh kopia av Company of Heroes (ett nytt realtidsstrategispel i andravärldskrigsmiljö, 92% av svenska PC Gamer).

Eftersom jag uppenbarligen hade en dålig tidspassardag så missade jag Webbhallens öppettider. De stängde 16.00 och jag var på väg in mot centralen vid kanske 15.50. För sent. Alltså begav jag mig, efter en fika med Anna (som sedan åkte vidare mot London och arbetsrelaterad tredagarskurs), till Gallerian där jag mötte upp Peter och Sara och köpte mina blivande vinterskor. När jag stod och skulle betala såg jag att de började stänga igen, och insåg då att klockan var 16.57. Gallerians butiker stänger 17.00 på söndagar. Så alltså även EB Games (eller vad de nu heter) där spelet i och för sig kostade 449 kr istället för Webbhallens 399 kr. Fan.

Åhléns blev räddningen. MEN. Där kostade boxen 529 kr. Jävlar vilken prisökning bara för att jag ville spela det ikväll...och för att jag är sölig förstås.

Okej, jag inser att det här kan vara det tråkigaste inlägg jag skrivit sedan Fjeldstad.se slog upp portarna. Vi hörs, nu ska jag spela.

Parentes: Min dator låser sig när jag tittar på filmer. Det är troligen grafikkortsdrivrutinerna som havererat på något sätt.

Anders Fjeldstad

Anders Fjeldstad
Publicerad 15 oktober 2006

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.