--- permalink: /artikel/36/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Läsarnas kommentarer

 • 1. Ankan 2 oktober 2004

  Hehe trevligt att höra att du lever, Anna!

 • 2. David 2 oktober 2004

  Anna, du är för go! Tylösand -98? Då var du inte stor då inte. Jag är hemma från Frankrike och toksoftar i S:t Pers Salonger, saknar dig. Kom hem till oss när du känner för det. Fortsätt skriva på fjeldstad.se! Ha det supernice!

 • 3. Emmsa 3 oktober 2004

  Fasen va gött det låter! Här är det mulet och puben var lika oinsprierande igår som alla andra lördagar. Det börjar bli lite kallt, liksom sådär att man inte vet vilken jacka som man ska ha på sig. Allt blir fel, antingen fryser man eller så svettas man som en litet befängt mähä. Hoppas att resan fortsätter bra, och att magen står pall. Kram Emma

 • 4. Cabby alias Anna alias fo... 7 oktober 2004

  Vem fasen ar Ankan? Ankan vem ar du? trevligt att hora fran er!!!! Puss puss pa er alla

Hola chicas y chicos de Norrkoping

Har nu avslutat min spanskakurs har i Quito, Equador och jag borjar kunna kommunicera lite battre med min omgivning…

Jag och min sallskapsdam Anna har redan fatt flera one-time-experiences da skolan bjod pa manga underliga handelser och personer. Den galna personalen bestod av ett antal kvinnliga larare som mest minglade runt pa rasterna da antalet elever var mycket mindre. Varje rast har varit sadan att alla tjoar och tjimmar i munnen pa varandra, helt plotsligt kommer det fodelsedagstarta och kanske det ar en flicka som heter Isabelle som fyller ar som idag. De satter pa en smorig ballad och alla invantar, vi forstar inte riktigt vad…Sen kommer refrangen Isabelle och alla sjunger med…det ar underbart. Folk dansar lite och jag, anna och gina (var nyfunna van) sitter som aborrar och gapar. Idag fick alla varsin ros da det var sista dagen.

Anna lyckades fraga om hon fick kopa hela skolan nar hon skulle betala veckans rakning pa spanska..haha.

Japp japp sa vi tre chicas har gjort Quito nu…kollat lite marknader, gamla stan, lite barer och det equadoriska koket…Tyvarr visade det sig att vi var lite val oppna for nya intryck pa matfronten da jag foljande dygn fick uppleva lite "coming from the back" som vi sager har i var lilla grupp. Usch jag har inte krakts sa mycket sen Tylo sand 98.

Naval…vi har bjudit in Gina och Renate, en hollandsk tjej, till forfest pa vart rum och utlovat Barbados fran tiden med Magnus som ackompangeman! Imorgon aker vi fyra vidare till en marknadsstad i norr som heter Otavalo…dar ska det fyndas en massa bjafs!

Okej, puss och kram fran allas er egna Anna

Anna Bengtsson
Publicerad 1 oktober 2004

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.