--- permalink: /artikel/350/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt
Haelsningar freon Italien

Läsarnas kommentarer

  • 1. Dejan 19 juni 2006

    Schysst pic! Jag läste bajsätarmagasinet Bång på tåget ner till Halmstad. Där stod om Cosplay. Johan som oooooÅÅÅÅCKKKZKKKKKAAAAAAAAAAGGGGGEEEEE?

  • 2. HOKAGE 19 juni 2006

    ...

  • 3. annsofi - mamma m.m. 20 juni 2006

    Låter som ni har det fint. Hur gick det hos spåman/kvinnan, ser framtiden ljus ut? Här har det regnat idag, för första gången på veckor! Vi har sågat ner och släpat ut oljetanken!!! kramar

Haelsningar freon Italien

Mellan kaffe, cigarretter och den gamla vanliga (o)uthaerliga hettan som torterar florens eorligen, hann vi squeesa in familjetraeffar och stadsbesoek.

Johns har nu tveo par skor och jag har ockseo kittat upp mig och min moral. I den hoegljudda miljoen som vi lever i, aeven den stjaernloesa himmelen livas upp naer italien spelar. Mopeder gasar peo i de urgamla gator och vevar italienska flaggor, jag och Johan kramar varandra och mina broeder vid varje goal eller utvisning av motsteondare. Allt flyter helt enkelt peo, cafèet vi gillar ger oss massa med rabatt utan anledning, och vi har till och med hunnit laesa klart Scary Otter i en park med solsken.

Det enda motsteond har varit instaellningen av den florentinska fotbollen, sedvanlig sen sextonhundratalet och kaend foer sin veoldsamhet; matchen och maesterskap blev stoppad naer de tveo lag boerjade sleoss innan matchen ens hade boerjat... [Judas: ett av lagen hade goemt bollen...] Vi troestade varandra genom att koepa tveo operabiljetter till Bizet's Carmen, som ges i den renaissaenska traedgeorden Boboli den 28e.

We crash fifteen supersonic tanks

Through the gates of paradise

The dynamic duo genom Mariadele Arcuri

Johan Furuholm

Johan Furuholm
Publicerad 19 juni 2006

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.