--- permalink: /artikel/33/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Läsarnas kommentarer

  • 1. Johan F 22 september 2004

    Jag gillar namnen på alla du träffar, de låter exotiska på gränsen till utländska. Coolt.

Farmen Frankrike 2004: del 5

Satans italienare. Jag har hangt med dem ratt mycket nu och ar ratt trott pa dem. Igar kvall sa dog mina batterier till mobilen och jag kunde inte fa tag i Micol hos vem jag har mina grejor. Sms:ade henne fran tjejen jag slaggade hos istallet och idag klockan 12 skulle vi motas. (Jag vill ha mina grejor, orkar inte vara dar, hon ar omstandlig.) Klockan 13 orkade jag inte vanta langre och gick for att e-posta.

Fortfarande inga batterier, eftersom laddaren ar i hennes place. Mina kompisar har ar alla i skolan, sa jag antar att jag helt enkelt far campa utanfor Micols lagenhet tills hon kommer hem. Plus jag ar en lodis, plus har inte duschat pa ett par dagar.

Jaja, har i Lyon finns en gratistidning med annonser som kommer ut varje mandag. Ska satta in en annons om att jag ger engelsk- och matematiklektioner, aven en om barnpassning.

Den har tjejen Ariane har ingen respektive fick jag reda pa igar, och jag har fragat henne om vi kan gora nat ensamma, bara hon och jag; det ska vi. Kanske ikvall? Vet inte eftersom jag inte har tillgang till mobil. Forsoker hanga mer med henne och hennes tyska kompisar, for jag ar javligt trott pa italienarna.

Igar var jag pa Musée d'Art Contemporain. Tre vaningar med olika konst. De tva ovre sog som attan, men den nedre var riktigt bra och gav mig massor av inspiration. En tuff grej nagon hade gjort var en massa foton, efter ett tag lyckades man utrona att den gemensamma namnaren var ordet CAMP. Bland annat fanns Auschwitz, CS, Camp David, husvagnar och sant pa fotona. Plus, det var gratis.

News Flash: Ekonomin ligger pa stadiga 65 € i kontanter, och 1850 kr pa kontot. Jag soker lite slott efter jobb, men jag vill verkligen inte jobba i bar. De roker sa satans mycket har och jag mar daligt efter att ha varit pa en klubb i ett par timmar bara, sa det ar uteslutet. (Aven om jag tror att jag kanske skulle kunna fa jobb.)

Ska ga till en butik med dj-utrustning och hora mig for lite om saker som sker och kanbske extraknack. Det jobbiga har ar att kontakter far man bast genom att ga ut [pa krogen] och ytligt prata med en massa olika manniskor.

Om man ar kvinna sa finns har ratt okej med second hand-butiker.

Var pa Virgin Megastore och hittade ltie musik i Rock Independance-hyllan, bland annat hardsynth, industrisynth, indiepop, soft electronica och ambient. De borde kalla hyllan "varor som ej frontas av Virgin Megalabel Globalized"-hyllan. Megastore:n har ett ratt schysst system for att provlyssna skivor. Man gar till ett par horlurar med skivan, drar streckkoden och sen kan man lyssna. Men? det ar askommersiellt och jag ska ga dit och se om jag hittar nagon engelsprakig bok som jag kan lasa medan jag campar utanfor Micols lagenhet.

Shit, jag ar trott pa henne.

Jaja. Eftersom jag inte betalar 15 €/natt pa vandrarhemmet sa racker pengarna helt okej bra.

Nu ska jag forsoka satta in mina annonser i den dar tidningen.

Hors!

Herr Ambassadör David Andersson

Herr Ambassadör David Andersson
Publicerad 20 september 2004

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.