--- permalink: /artikel/32/index.html --- Fjeldstad.se - En hel massa artiklar, helt enkelt

Läsarnas kommentarer

  • 1. David 20 september 2004

    Svaret ar givet. Skejt ar en hog njutning, precis som skorna dina. Dra nytta av dem, anvand dem sasom de aldrig anvants nagon annanstans. Kanske en coolhunter ser och upptacker dig. Har skejtar folk ratt mycket faktiskt, mest sma kids. Tyvarr hanger jag inte ute i des banlieus (fororterna) utan i det rika centrumkvarteret, sa jag ser inte sa mycket dock.

Rött, vitt och blått.

Kan för tillfället inte utröna huruvida hösten kommer att knäcka mig lika hårt som den förra.

Årets motto: hantage av höstmörker medelst skateboardhallåkning, bjudningar, bokläsning(rocky + pristagare) och film.

Att göra under kommande vecka(ty lördag):

Smutsa ner mina nyköpta (ja, hör och häpba) WARP-sneakers. Färgerna har vissa likheter, om inte exakt samma nyanser som Frankrikes flagga.

Jag har två val:

1) Jag tar på mig mina nya skor på måndag och ler brett över mina nya, blänkande och iögonfallande pjucks lika förnöjt som det lilla barn jag föddes till.

2) Jag ger mig ut inatt och skejtar, drar i grus, gnider mot rostiga rör och desaturerar mina två fyrbåk till skor för att slippa bli slagen på rasten och bli kallad show-off osv.

Ska jag ta den breda lätta vägen, utan att känna skam eller ska jag ta underground sy-mina-egna-kläder-vägen och låtsas som jag råkat hitta ett par gamla hightops i garderoben?

OUT.

Johan Furuholm

Johan Furuholm
Publicerad 18 september 2004

Copyright © 2005 Anders Fjeldstad et al.